Εργαλεία για ΑΜΕΑ
  • Μεγέθυνση Γραμμάτων
  • Σμίκρυνση Γραμμάτων
  • Υψηλή Αντίθεση
  • Αντιστροφή Χρωμάτων
  • Ανοιχτόχρωμο Φόντο
  • Ευανάγνωστη Γραμματοσειρά
  • Επαναφορά

Ανακοινωσεις αλλων φορεων

Ανακοινωσεις αλλων φορεων

Ανακοινωση προσληψης 10 ατομων με συμβαση εργασιας ορισμενου χρονου

Μπορείτε να δείτε την πλήρη ανακοίνωση με ΑΔΑ:7Θ9Δ7ΛΒ-ΗΔΒ

577 ΣΟΧ3/2017 αποτελεσματα Υπουργειο Μεταναστευτικης Πολιτικης

Πίνακες Αποτελεσμάτων

7ΤΖΥ465ΧΘΕ-Ψ2Χ

633Η465ΧΘΕ-ΧΔ4

Προκηρυξη ΑΣΕΠ 3/Κ 2018 πληρωση θεσεων τακτικου προσωπικου σε ΟΤΑ και Νομικα Προσωπα αυτων

Προκήρυξη 3Κ/2018  ΦΕΚ 4, Τεύχος ΑΣΕΠ, 2/2/2018

Ανακοινωση προσληψης με συμβαση εργασιας ιδιωτικου δικαιου ορισμενου χρονου, εκατο (100) ατομων.

Μπορείτε να δείτε την πλήρη ανακοίνωση συνημμένα.

Ανακοινωση προσληψης με συμβαση εργασιας ιδιωτικου δικαιου ορισμενου χρονου, επτα (7) ατομων.

Μπορείτε να δείτε την πλήρη ανακοίνωση (αριθ. ΣΟΧ 2/2020), τα παραρτήματα των απαραίτητων δικαιολογητικών και το έντυπο αίτησης συνημμένα. 

Ανακοινωση αποτελεσματων ΣΟΧ 1 Δ/νσης Διοικησηςς Περιφερειας ΑΜΘ

Πίνακες αποτελεσμάτων της αρ.ΣΟΧ1/2020 (αρ.πρωτ. Δ.Δ.432/06-02-2020, ΑΔΑ: ΨΙΒΧ7ΛΒ-16Ξ) ανακοίνωσής μας που συνέταξε η ορισθείσα Επιτροπή και εγκρίθηκαν με την αρ. πρωτ. Δ.Δ. 1214/20-03-2020 απόφαση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ.

Προσκληση για την εγγραφη στο Μητρωο Απογραφεων της Ελληνικης Στατιστικης Αρχης

Ανακοινωση ΣΟΧ 1/2021 για τη συναψη συμβασης εργασιας ορισμενου χρονου


Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.)  ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριακοσίων ενός  (301) ατόμων για τις ανάγκες των Γενικών Απογραφών Κτιρίων και Πληθυσμού   - Κατοικιών έτους   2021, στην Κεντρική Υπηρεσία και στις Περιφερειακές Υπηρεσίες Στατιστικής  (ΠΥΣ) της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής  (ΕΛ.ΣΤΑΤ.), που εδρεύουν ανά την επικράτεια.

Δείτε τη προκύρηξη εδώ: ΩΥΟΗ6ΣΙ-Ρ6Π
 

Περιφερεια ΑΜΘ - Προσληψη 86 ατομων

Ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ ανακοινώνει την πρόσληψη 86 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στις ελαιοκομικές περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας για την κάλυψη παροδικών αναγκών του προγράμματος καταπολέμησης του δάκου της ελιάς.

Περιφερεια ΑΜΘ - Προσληψη 2 ατομων

Ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ ανακοινώνει την πρόσληψη συνολικά (2) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών στο Πρόγραμμα Καταπολέμησης του Δάκου της Ελιάς έτους 2021 της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας που εδρεύει στην Καβάλα, για τις ανάγκες αυτής στη Νήσο Θάσο.

https://www.pamth.gov.gr/index.php/el/enimerosi/diafaneia/prokirykseis/pekavalas/item/68653-anakoinosi-yp-arithm-1-2021-gia-ti-proslipsi-prosopikoy-me-synapsi-symvasis-ergasias-orismenou-xronou

 

Ανακοινωση ΣΟΧ 1/2021 για τη συναψη συμβασης εργασιας ορισμενου χρονου


Ανακοίνωση ΣΟΧ 1/2021 για την πρόσληψη προσωπικού με σύναψη σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου για τους Βρεφ/κους Σταθμούς του ΟΑΕΔ

Δείτε τη προκύρηξη εδώ:
https://www.oaed.gr/anakinosi-sox-12021

Περιφερεια ΑΜΘ - Προσληψη 4 ατομων

Ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ ανακοινώνει την πρόσληψη συνολικά συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και των Περιφερειακών Ενοτήτων Ροδόπης, Καβάλας και Έβρου.

www.pamth.gov.gr/index.php/el/enimerosi/diafaneia/prokirykseis/pekavalas/item/download/6693_5f47f5fd6b110c78156655bb2fbd79b8

Περιφερεια ΑΜΘ - Προσληψη 14 ατομων

Ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ ανακοινώνει tην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, δεκατεσσάρων (14) ατόμων, για την κάλυψη αναγκών του συγχρηματοδοτούμενου από την Ευρωπαϊκή Ένωση Προγράμματος πρόληψης εισόδου της «Αφρικανικής Πανώλης των χοίρων/αγριόχοιρων και την αντιμετώπιση του Καταρροϊκού Πυρετού του Προβάτου στη Χώρα», στις Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής των Περιφερειακών Ενοτήτων Δράμας, Ξάνθης, Ροδόπης, Έβρου και Καβάλας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β).  

Ανακοινωση ΣΟΧ 1/2021 για τη συναψη συμβασης εργασιας ορισμενου χρονου 72 ατομων

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εβδομήντα δύο (72) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών σε Υπηρεσίες του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος (ΔΙ.ΠΑ.Ε.) που εδρεύουν στις Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης, Κιλκίς, Πιερίας, Σερρών, Καβάλας, Δράμας και Έβρου, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β).

Περιφερεια ΑΜΘ - Προσληψη 6 ατομων

Ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά συνολικά έξι (6) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Μονάδων της Διεύθυνση Περισφέρειας Μακεδονίας - Θράκης - Περιοχή Καβάλας.

 

Προκηρυξη για προσληψη Συνοριακων Φυλακων ορισμενου χρονου στην Περιφερειακη Ενοτητα Εβρου

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ έχοντας υπόψη το νομοθετικό πλαίσιο που αναφέρεται στο Παράρτημα 1 της παρούσας Προκήρυξης, προκηρύσσει Διαγωνισμό για την πρόσψληψη 250 ιδιωτών (ανδρών - γυναικών) στην Ελληνική Αστυνομία ως Συνοριακών Φυλάκων Ορισμένου Χρόνου με σκοπό την κάλυψη κενών οργανικών θέσεων. 

Ανακοινωση ΣΟΧ 2/2022 για τη συναψη συμβασης εργασιας ορισμενου χρονου

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εκατόν είκοσι (122) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Κεντρικής Υπηρεσίας του Οργανισμού Διαχείρισης & Ανάπτυξης Πολιτιστικών Πόρων (Ο.Δ.Α.Π.), που εδρεύει στην Αθήνα της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα Αθηνών και των Περιφερειακών Υπηρεσιών αυτού, που εδρεύουν ανά την Επικράτεια και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β):

Περιφερεια ΑΜΘ - Προσληψη 31 ατομων

Ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ ανακοινώνει την πρόσληψη συνολικά συνολικά τριάντα ενός (31) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στις ελαιοκομικές περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας για την κάλυψη παροδικών αναγκών του προγράμματος καταπολέμησης δάκου της ελιάς. 
Περιηγηση
Ρυθμίσεις Cookies