Εργαλεία για ΑΜΕΑ
  • Μεγέθυνση Γραμμάτων
  • Σμίκρυνση Γραμμάτων
  • Υψηλή Αντίθεση
  • Αντιστροφή Χρωμάτων
  • Ανοιχτόχρωμο Φόντο
  • Ευανάγνωστη Γραμματοσειρά
  • Επαναφορά
slider image

Η ΚΑΒΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ

Ενημερώνομαι για ό,τι συμβαίνει στην Καβάλα σήμερα

Προσφατες Ανακοινωσεις

LIVE ONLINE

Ακούστε και δείτε ζωντανά στον αέρα

Κάντε κλικ στις live web κάμερες της Καβάλας και ακούστε online το ραδιοφωνικό σταθμό του δήμου. Για περισσότερα streams κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί και happy streaming.

Καμερα 1

Προσκλησεις Συνεδριασεων

Η συνεδρίαση του Συμβουλίου Λογοδοσίας θα γίνει την Τετάρτη 24/4/2024 2024 και ώρα 18:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας.
Η συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής θα γίνει την Τρίτη 23/4/2024 και ώρα 13:00 π.μ. στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου.
Ολες οι προσκλησεις συνεδριασεων

Διαγωνισμοι εργων/προμηθειων

OΟ Δήμος Καβάλας πρόκειται να προβεί στην ανάθεση της υπηρεσίας με τίτλο «Χημικές και μικροβιολογικές αναλύσεις νερού και λάσπης σε εγκαταστάσεις και κτίρια του Δήμου Καβάλας και έλεγχος συστημάτων χλωρίωσης κλειστού Κολυμβητηρίου», προσκαλεί τους οικονομικούς φορείς που δραστηριοποιούνται στην παραπάνω παροχή υπηρεσιών να υποβάλουν προσφορές....
O Δήμος Καβάλας πρόκειται να προβεί στην ανάθεση της προμήθειας με τίτλο «Ενοικίαση μεταλλικών ικριωμάτων 2024», προσκαλεί τους οικονομικούς φορείς που δραστηριοποιούνται στην παραπάνω προμήθεια να υποβάλουν προσφορές έως τις 29-04-2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00, στο Δημοτικό Κατάστημα Κων/ντίνου Παλαιολόγου 4, 2ος όροφος, Δ/νση Οικονομικών, Τμήμα Προμηθειών.
Ολοι οι διαγωνισμοι εργων/προμηθειων

Θεσεις εργασιας Δημου & Ν.Π.Δ.Δ.

Ο Δήμαρχος Καβάλας ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι πέντε (25) ατόμων για την κάλυψη εποχικών και παροδικών αναγκών των υπηρεσιών του Δήμου Καβάλας
Αποτελέσματα πρόσληψης 1 ατόμου ΠΕ Διοικητικού - Οικονομικού με σύμβαση μίσθωσης έργου, για το έργο με τίτλο: "COPE: Coherent Place-based Climate Action (Ολοκληρωμένη τοπική πρωτοβουλία για το Κλίμα) του προγράμματος URBACT IV με κωδικό 20288".
Ολες οι διαθεσιμες θεσεις εργασιας
Ανακάλυψε όλες τις δράσεις, πότε, πού
και τι θα γίνει στην πόλη της Καβάλας
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Ρυθμίσεις Cookies