Εργαλεία για ΑΜΕΑ
  • Μεγέθυνση Γραμμάτων
  • Σμίκρυνση Γραμμάτων
  • Υψηλή Αντίθεση
  • Αντιστροφή Χρωμάτων
  • Ανοιχτόχρωμο Φόντο
  • Ευανάγνωστη Γραμματοσειρά
  • Επαναφορά
slider image

Η ΚΑΒΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ

Ενημερώνομαι για ό,τι συμβαίνει στην Καβάλα σήμερα

Προσφατες Ανακοινωσεις

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας ως μέλος του Διεθνούς Δικτύου Αρχαίου Δράματος, έχοντας την υποστήριξη και τη χρηματοδότηση από το Υπουργείο Πολιτισμού, διοργανώνει ...

LIVE ONLINE

Ακούστε και δείτε ζωντανά στον αέρα

Κάντε κλικ στις live web κάμερες της Καβάλας και ακούστε online το ραδιοφωνικό σταθμό του δήμου. Για περισσότερα streams κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί και happy streaming.

Καμερα 1

Προσκλησεις Συνεδριασεων

Η συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής θα γίνει στις 23 Ιουλίου 2024 ημέρα Τρίτη και ώρα 13.00΄, στο Δημαρχείο Καβάλας
Η μεικτή συνεδρίαση (δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη) του Δημοτικού Συμβουλίου θα γίνει την Τετάρτη 24/7/2024 και ώρα 19:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας.
Ολες οι προσκλησεις συνεδριασεων

Διαγωνισμοι εργων/προμηθειων

Ο Δήμος Καβάλας για την ανάθεση της εργασίας «Υπηρεσίες ξενοδοχειακών καταλυμάτων βάσει της υπ΄ αριθ. 315/2024 απόφαση Δημοτικής Επιτροπής.» προσκαλεί τους σχετικούς οικονομικούς φορείς να υποβάλουν προσφορές
Ολοι οι διαγωνισμοι εργων/προμηθειων

Θεσεις εργασιας Δημου & Ν.Π.Δ.Δ.

Ο Δήμαρχος Καβάλας ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά (93) ατόμων για την κάλυψη εποχικών και παροδικών αναγκών των υπηρεσιών του Δήμου Καβάλας.
Ο Δήμαρχος Καβάλας ανακοινώνει την ονομαστική κατάσταση και τον πίνακα κατάταξης για την πρόσληψη προσωπικού για το συγχρηματοδοτούμενο έργο «Cities4Her: An inter-municipal youth-led forum for substantive gender equality in local decision-making" του προγράμματος CERV («Πολίτες, Ισότητα, Δικαιώματα και Αξίες»)» κωδικό 101088190.
Ολες οι διαθεσιμες θεσεις εργασιας
Ανακάλυψε όλες τις δράσεις, πότε, πού
και τι θα γίνει στην πόλη της Καβάλας
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Ρυθμίσεις Cookies