Εργαλεία για ΑΜΕΑ
  • Μεγέθυνση Γραμμάτων
  • Σμίκρυνση Γραμμάτων
  • Υψηλή Αντίθεση
  • Αντιστροφή Χρωμάτων
  • Ανοιχτόχρωμο Φόντο
  • Ευανάγνωστη Γραμματοσειρά
  • Επαναφορά
slider image

Η ΚΑΒΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ

Ενημερώνομαι για ό,τι συμβαίνει στην Καβάλα σήμερα

Προσφατες Ανακοινωσεις

LIVE ONLINE

Ακούστε και δείτε ζωντανά στον αέρα

Κάντε κλικ στις live web κάμερες της Καβάλας και ακούστε online το ραδιοφωνικό σταθμό του δήμου. Για περισσότερα streams κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί και happy streaming.

Καμερα 1
Καμερα 2

Προσκλησεις Συνεδριασεων

Η Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής θα γίνει στις 8 Δεκεμβρίου 2021 ημέρα Tετάρτη και ώρα 14.00΄, με μεικτή (δια ζώσης και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη) συνεδρίαση.
Η Συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής Καβάλας θα γίνει στις στις 7 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 19.00 π.μ., με μεικτή Συνεδρίαση (διά ζώσης ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη).
Ολες οι προσκλησεις συνεδριασεων

Διαγωνισμοι εργων/προμηθειων

Ο Δήμος Καβάλας πρόκειται να προβεί στη συντήρηση συστημάτων κεντρικής θέρμανσης και προσκαλεί τους οικονομικούς φορείς που δραστηριοποιούνται στο σχετικό τομέα να υποβάλουν προσφορές
Ολοι οι διαγωνισμοι εργων/προμηθειων

Θεσεις εργασιας Δημου & Ν.Π.Δ.Δ.

Ο Δήμος Καβάλας προκηρύσσει την πλήρωση μιας θέσης με σύμβαση μίσθωσης έργου για την οικονομική διαχείριση του συγχρηματοδοτούμενου έργου «BSB 757 CREA CENTERS» του Προγράμματος Joint Operational Programme Black Sea Basin 2010-2020.
Ο Δήμος Καβάλας ανακοινώνει τους αναμορφωμένους πίνακες πλήρους και μερικής απασχόλησης των υποψηφίων της Ανακοίνωσης του Δήμου Καβάλας με αριθμό ΣΟΧ 2/2021, η οποία αφορά στην πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ΙΔΟΧ για την κάλυψη αναγκών καθαριότητας των σχολικών μονάδων του δήμου.
Ολες οι διαθεσιμες θεσεις εργασιας
Ανακάλυψε όλες τις δράσεις, πότε, πού
και τι θα γίνει στην πόλη της Καβάλας
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Ρυθμίσεις Cookies