Εργαλεία για ΑΜΕΑ
  • Μεγέθυνση Γραμμάτων
  • Σμίκρυνση Γραμμάτων
  • Υψηλή Αντίθεση
  • Αντιστροφή Χρωμάτων
  • Ανοιχτόχρωμο Φόντο
  • Ευανάγνωστη Γραμματοσειρά
  • Επαναφορά
slider image

Η ΚΑΒΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ

Ενημερώνομαι για ό,τι συμβαίνει στην Καβάλα σήμερα

Προσφατες Ανακοινωσεις

Απόφαση της Ειδικής Επιτροπής Επικινδύνως Ετοιμόρροπων (Ε.ΕΠ.ΕΤ.) που αφορά υπόθεση επικίνδυνου κτίσματος εντός του αστικού ιστού Καβάλας, φερόμενων ...

LIVE ONLINE

Ακούστε και δείτε ζωντανά στον αέρα

Κάντε κλικ στις live web κάμερες της Καβάλας και ακούστε online το ραδιοφωνικό σταθμό του δήμου. Για περισσότερα streams κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί και happy streaming.

Καμερα 1

Προσκλησεις Συνεδριασεων

Η Συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής Καβάλας θα γίνει 7 Δεκεμβρίου 2023, ημέρα Πέμπτη διά ζώσης στις 14.00 π.μ. στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου.
Ολες οι προσκλησεις συνεδριασεων

Διαγωνισμοι εργων/προμηθειων

Ο Δήμος Καβάλας για την ανάθεση των υπηρεσιών κτηνιάτρου για το δημοτικό κυνοκομείο προσκαλεί τους σχετικούς οικονομικούς φορείς να υποβάλουν προσφορές.
Ολοι οι διαγωνισμοι εργων/προμηθειων

Θεσεις εργασιας Δημου & Ν.Π.Δ.Δ.

Ο Δήμαρχος Καβάλας ανακοινώνει τα αποτελέσματα πρόσληψης με σύμβαση μίσθωσης έργου, ενός ατόμου για την υλοποίηση του έργου : «JuniorXpress: A youth-led civic coaching driver for enhanced childowned local governance" του προγράμματος CERV («Πολίτες, Ισότητα, Δικαιώματα και Αξίες».
Ο Δήμαρχος Καβάλας ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση μίσθωσης έργου, ενός ατόμου για την υλοποίηση του συγχρηματοδοτούμενου έργου «CURE+ Centers for Urban Resources, Reuse and Remanufacture» (Κέντρα για την Επανάχρηση και Ανακατασκευή Αστικών Αποβλήτων)»
Ολες οι διαθεσιμες θεσεις εργασιας
Ανακάλυψε όλες τις δράσεις, πότε, πού
και τι θα γίνει στην πόλη της Καβάλας
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Ρυθμίσεις Cookies