Εργαλεία για ΑΜΕΑ
  • Μεγέθυνση Γραμμάτων
  • Σμίκρυνση Γραμμάτων
  • Υψηλή Αντίθεση
  • Αντιστροφή Χρωμάτων
  • Ανοιχτόχρωμο Φόντο
  • Ευανάγνωστη Γραμματοσειρά
  • Επαναφορά
slider image

Η ΚΑΒΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ

Ενημερώνομαι για ό,τι συμβαίνει στην Καβάλα σήμερα

Προσφατες Ανακοινωσεις

LIVE ONLINE

Ακούστε και δείτε ζωντανά στον αέρα

Κάντε κλικ στις live web κάμερες της Καβάλας και ακούστε online το ραδιοφωνικό σταθμό του δήμου. Για περισσότερα streams κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί και happy streaming.

Καμερα 1

Προσκλησεις Συνεδριασεων

Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα γίνει την Τετάρτη 8/5/2024 2024 και ώρα 18:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας.
Ολες οι προσκλησεις συνεδριασεων

Διαγωνισμοι εργων/προμηθειων

Διακήρυξη δημοπρασίας της προϊστάμενης της κτηματικής υπηρεσίας καβάλας για πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με θέμα την παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού & κοινόχρηστης παράλιας με ηλεκτρονική δημοπρασία σε θέσεις των Δήμων Καβάλας, Θάσου και Παγγαίου της ΠΕ Καβάλας
Ολοι οι διαγωνισμοι εργων/προμηθειων

Θεσεις εργασιας Δημου & Ν.Π.Δ.Δ.

Ο Δήμαρχος Καβάλας ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση μίσθωσης έργου ενός (1) ατόμου (ΠΕ Μηχανικών Περιβάλλοντος) για το συγχρηματοδοτούμενο έργο με τίτλο «CURE+ Centers for Urban Resources, Reuse and Remanufacture» (Κέντρα για την Επανάχρηση και Ανακατασκευή Αστικών Αποβλήτων) με κωδικό 81290315.
Ο Δήμαρχος Καβάλας ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση μίσθωσης έργου ενός (1) ατόμου για το συγχρηματοδοτούμενο έργο JuniorXpress: A youth-led civic coaching driver for enhanced child-owned local governance" του προγράμματος CERV («Πολίτες, Ισότητα, Δικαιώματα και Αξίες») με κωδικό 101100919.
Ολες οι διαθεσιμες θεσεις εργασιας
Ανακάλυψε όλες τις δράσεις, πότε, πού
και τι θα γίνει στην πόλη της Καβάλας
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Ρυθμίσεις Cookies