Εργαλεία για ΑΜΕΑ
  • Μεγέθυνση Γραμμάτων
  • Σμίκρυνση Γραμμάτων
  • Υψηλή Αντίθεση
  • Αντιστροφή Χρωμάτων
  • Ανοιχτόχρωμο Φόντο
  • Ευανάγνωστη Γραμματοσειρά
  • Επαναφορά

Ανακοινωσεις

Διακηρυξη διαγωνισμου για την Υπηρεσια "Αναθεση εργασιων κτηνιατρου για το Δημοτικο Κυνοκομειο Καβαλας"

Δημοσίευση: 05 Δεκ 2023
Ο Δήμος Καβάλας προκειμένου να προβεί στην απευθείας ανάθεση της υπηρεσίας με τίτλο τίτλο «Ανάθεση εργασιών κτηνιάτρου για το Δημοτικό Κυνοκομείο Καβάλας, έκτακτα περιστατικά κτηνιατρικής περίθαλψης αδέσποτων ζώων και κτηνιατρικές υπηρεσίες (στειρώσεις)», έτους 2024 .

Σύμφωνα με το άρθρο 36 του ν. 4412/2016 παρ. 1: Οι αναθέτουσες αρχές υποχρεούνται να χρησιμοποιούν το ΕΣΗΔΗΣ σε όλα τα στάδια της διαδικασίας σύναψης δημοσίων συμβάσεων του παρόντος νόμου, με εκτιμώμενη αξία ανώτερη των τριάντα χιλιάδων (30.000) ευρώ.

Συνακόλουθα, η διαδικασία της εν λόγω υπηρεσίας, θα εκτελεστεί με ηλεκτρονικά μέσα, μέσω της πλατφόρμας ΟΠΣ-ΕΣΗΔΗΣ, εφόσον το ποσό είναι άνω των 30.000 ευρώ μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Βάσει του άρθρου 10 του Ν.4830/2021, ο Δήμος Καβάλας είναι υπεύθυνος για την περισυλλογή και την διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς. Στο πλαίσιο του ανωτέρω νόμου, ο Δήμος Καβάλας κρίνει απαραίτητο να προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες που αποσκοπούν στην μέγιστη δυνατή παροχή όλων των κτηνιατρικών υπηρεσιών που κρίνονται αναγκαίες για την εύρυθμη και άρτια λειτουργία του Δημοτικού Κυνοκομείου, την περίθαλψη αλλά και την στείρωση των αδέσποτων ζώων με στόχο την μείωση του πληθυσμού τους. Για το λόγο αυτό ο Δήμος Καβάλας, πρόκειται να αναθέσει την υπηρεσία με τίτλο «Ανάθεση εργασιών κτηνιάτρου για το Δημοτικό Κυνοκομείο Καβάλας, έκτακτα περιστατικά κτηνιατρικής περίθαλψης αδέσποτων ζώων και κτηνιατρικές υπηρεσίες (στειρώσεις)», έτους 2024, με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης, σύμφωνα με το άρθρο 107 του Ν. 4412/2016 περί της Ανάθεσης συμβάσεων για κοινωνικές και άλλες ειδικές υπηρεσίες (άρθρα 74 και 76 παράγραφος 1 της Οδηγίας 2014/24/ΕΕ), και όπως αναλυτικά αναφέρεται στον κατωτέρω πίνακα και προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους οικονομικούς φορείς να καταθέσουν Οικονομοτεχνική προσφορά, για την εν λόγω δαπάνη στις 13-12-2023, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 π.μ., μέσω της πλατφόρμας ΟΠΣ-ΕΣΗΔΗΣ (Α/Α: 267166). Η Ηλεκτρονική Αποσφράγιση του (υπό)φακέλου «Δικαιολογητικά Συμμετοχής - Τεχνική Προσφορά» και του (υπό)φακέλου «Οικονομική Προσφορά», είναι η 13-12-2023 ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00 π.μ.

Συνοδευτικα Αρχεια

Ρυθμίσεις Cookies