Εργαλεία για ΑΜΕΑ
  • Μεγέθυνση Γραμμάτων
  • Σμίκρυνση Γραμμάτων
  • Υψηλή Αντίθεση
  • Αντιστροφή Χρωμάτων
  • Ανοιχτόχρωμο Φόντο
  • Ευανάγνωστη Γραμματοσειρά
  • Επαναφορά

Ανακοινωσεις

Βραβευση μαθητων 1ου Γυμνασιου

Δημοσίευση: 19 Δεκ 2023
Μέσα σε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα, γεμάτη από τον ενθουσιασμό και τα χαμόγελα των μαθητών του 1ου Γυμνασίου Καβάλας, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 15 Δεκεμβρίου 2023, η βράβευση της κινηματογραφικής ομάδας του σχολείου, για την κατάκτηση του 2ης θέσης, στον 13ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών "Cinema... διάβασες;".
Οι μαθητές του όλων των τάξεων του 1ου Γυμνασίου Καβάλας χειροκρότησαν θερμά τους συμμαθητές τους, Θεοδώρα Εριφυλλίδη, Διαμαντή Μπιλμπίλη, Ελευθερία Παπάζογλου, Χριστίνα Πασχαλίδου και την μέχρι πρότινος καθηγήτρια τους, Συρμαρτένια Καμίδου, η οποία είχε την ευθύνη της καθοδήγησης της κινηματογραφικής ομάδας, για τη σημαντική απήχηση της ταινίας "Με τον τρόπο του Γ.Σ. - Σεφέρη".
Η εκδήλωση βράβευσης έγινε παρουσία του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, ο οποίος φοίτησε στο παρελθόν στο συγκεκριμένο σχολείο, της Προέδρου της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Καβάλας, Ανθής Χατζηφραντζή, του Προέδρου του Συλλόγου Γονέωνυ του 1ου Γυμνασίου Καβάλας και της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Καβάλας, Βασίλη Μαυρομάτη και της Διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου, Παναγιώτα Αμερικάνου.

Ο κ. Μουριάδης συνεχάρη τους μαθητές για τη διάκριση τους, τονίζοντας πως "είναι αποτέλεσμα της ιδιαίτερης αγάπης με την οποία προσεγγίσουν τον κινηματογράφο και το θέατρο", ενώ απένειμε τα εύσημα και στους καθηγητές του σχολείου, διότι, όπως επισήμανε, "φρόντισαν να δώσουν στα παιδιά τα απαραίτητα εφόδια για να δουν τη ζωή διαφορετικά".

Η εκδήλωση βράβευσης ολοκληρώθηκε με την προβολή της ταινίας "Με τον τρόπο του Γ.Σ. - Σεφέρη" και των υπολοίπων παραγωγών που παρουσίασε η κινηματογραφική ομάδα του σχολείου τα προηγούμενα χρόνια.




 
Ρυθμίσεις Cookies