Εργαλεία για ΑΜΕΑ
  • Μεγέθυνση Γραμμάτων
  • Σμίκρυνση Γραμμάτων
  • Υψηλή Αντίθεση
  • Αντιστροφή Χρωμάτων
  • Ανοιχτόχρωμο Φόντο
  • Ευανάγνωστη Γραμματοσειρά
  • Επαναφορά

Ανακοινωσεις

Προσκληση στην 1η Συναντηση καλλιτεχνων της δομης Kavala Crea Center

Δημοσίευση: 11 Ιαν 2022
Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στην 1η Συνάντηση γνωριμίας με την δομή Kavala Crea Centers. Ο Δήμος Καβάλας, με την συμμετοχή του στο έργο «CREA CENTERS» του Προγράμματος "Λεκάνη της Μαύρης Θάλασσας 2014 - 2020", που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, δημιούργησε στο κτήριο της Μεγάλης Λέσχης έναν χώρο πολιτιστικής δημιουργίας, που με την δική σας συμβολή, φιλοδοξούμε να το μετατρέψουμε σε κύτταρο πολιτιστικής βιομηχανίας της πόλης μας. Παράλληλα, θα θέλαμε το Kavala Crea Centers να αποτελέσει στέγη, βήμα και χώρο δημιουργίας για εσάς, τους καλλιτέχνες της πόλης, για να πραγματοποιήσετε την δική σας δημιουργική ιδέα.

Η 1η αυτή συνάντηση των επιλεγέντων καλλιτεχνών για το Kavala Crea Centers θα πραγματοποιηθεί, το Σάββατο, 29 Ιανουαρίου και ώρα 10.00 μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας (εξαιτίας των περιορισμών που επιβάλλει το υγειονομικό πρωτόκολλο για τον COVID19) χρησιμοποιώντας τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://dimoskavalas.my.webex.com/dimoskavalas.my/j.php?MTID=m6708993ec22907de6a1 efe573ebcf3e3

Στην πρώτη συνάντηση των καλλιτεχνών, την οποία και συγκαλούμε με την παρούσα επιστολή, θα επιχειρήσουμε μια πρώτη γνωριμία με εσάς και για τους σκοπούς αυτής της συνάντησης θα θέλαμε να ετοιμάσετε μια μικρή πενταλεπτη παρουσίαση της προτεινόμενης ιδέας/ project που υποβάλατε κατά τη εγγραφή σας στην πλατφόρμα του έργου. Η παρουσίασή σας θα δώσει την δυνατότητα και στην τριμελή επιτροπή αξιολόγησης των αιτήσεων να αποκτήσει μια πιο πλήρη εικόνα της προτεινόμενης ιδέας αλλά και να μπορέσει να σας καθοδηγήσει ενδεχομένως σε μια μεγαλύτερη εξειδίκευση αυτής. Μέλη της επιτροπής αξιολόγησης είναι επιφανείς καλλιτέχνες της πόλης μας, με γνώση και εμπειρία στα καλλιτεχνικά γνωστικά αντικείμενα που φιλοξενεί το Kavala Crea Centers. Πέραν όμως της αξιολόγησης για εμάς είναι ιδιαιτέρως σημαντικό να γνωρίσουμε τις ιδέες σας και να ακούσετε και εσείς τις ιδέες των συναδέλφων σας, δίνοντας σας έτσι την δυνατότητα να δημιουργήσετε συνεργατικά project. Θεωρούμε ότι συνεργαζόμενοι μπορούμε να υποστηρίξουμε καινοτόμα projects και ανταγωνιστικές ιδέες που θα κεντρίσουν το 0003517 ενδιαφέρον των εταίρων μας από την Ρουμανία, Τουρκία, Ουκρανία και Βουλγαρία που συμμετέχουν επίσης στο έργο.

Η διάρκεια της πρώτης μας γνωριμίας αυτής θα είναι 4 ώρες, έτσι ώστε να δώσουμε τον λόγο σε όλους σας, να μας παρουσιάσετε την δικής σας δημιουργική ιδέα. H εκδήλωση θα μεταδίδεται με live streaming στους διακρατικούς μας εταίρους και στα δικά τους Crea Centers και θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση για αυτούς στα αγγλικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όσοι λάβετε αυτή την πρόσκληση έχετε ήδη επιλεγεί ως συμμετέχοντες καλλιτέχνες του Kavala Crea Centers! Συγχαρητήρια! Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε μαζί σας αυτό το ετήσιας διάρκειας, δημιουργικό ταξίδι. 

Συνοδευτικα Αρχεια

Ρυθμίσεις Cookies