Εργαλεία για ΑΜΕΑ
  • Μεγέθυνση Γραμμάτων
  • Σμίκρυνση Γραμμάτων
  • Υψηλή Αντίθεση
  • Αντιστροφή Χρωμάτων
  • Ανοιχτόχρωμο Φόντο
  • Ευανάγνωστη Γραμματοσειρά
  • Επαναφορά

Ανακοινωσεις

Επισκεψη του Δημαρχου Καβαλας στους οικισμους του ορεινου ογκου της Δημοτικης Ενοτητας Φιλιππων

Δημοσίευση: 24 Δεκ 2021
slider image
Τους οικισμούς του ορεινού όγκου της δημοτικής ενότητας Φιλίππων επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης 23 Δεκεμβρίου 2021 ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, συνοδευόμενος από την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Καβάλας, προκειμένου να ανταλλάξει χριστουγεννιάτικες ευχές με τους κατοίκους της περιοχής.

Πρώτος σταθμός της επίσκεψης του ήταν η Παλαιά Καβάλα, όπου τον υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος της κοινότητας, Θωμάς Μπαζάκος, καθώς και οι κάτοικοι του χωριού, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν από την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Καβάλας τα κάλαντα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Σε κλίμα συγκίνησης, με τη συνοδεία κρασιού και χριστουγεννιάτικων εδεσμάτων, πραγματοποιήθηκαν αντίστοιχες εκδηλώσεις στις Κορυφές, το Λυκόστομο και το Βουνοχώρι.

Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, επισήμανε ότι "τέτοιου είδους κινήσεις, όπως η παρουσία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας στα απομακρυσμένα χωριά του Δήμου μας, είναι απαραίτητες για να περάσει παντού το μήνυμα των Χριστουγέννων" και άφησε να φανεί πως αυτές οι εκδηλώσεις θα αποκτήσουν μόνιμο χαρακτήρα.

Ο Πρόεδρος της κοινότητας Κορυφών, Αναστάσιος Τασίκας, ευχαρίστησε τον κ. Μουριάδη για την πρωτοβουλία του και τόνισε με έμφαση πως είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται το χωριό του η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Καβάλας, δίνοντας άλλο χρώμα στις φετινές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.

Ανάλογο ύφος είχαν και οι δηλώσεις των κατοίκων του ορεινού όγκου μπροστά στην κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού ENA CHANNEL, ο οποίος κάλυψε ειδησεογραφικά την επίσκεψη του κ. Μουριάδη στους προαναφερόμενους οικισμούς.

Φωτογραφιες

Ρυθμίσεις Cookies