Ανακοινωσεις

Ενημερωση και πληροφορηση εκλογεων

Δημοσίευση: 13 Μαϊ 2019

Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ


Οι εκλογές για την ανάδειξη  των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, των Περιφερειακών, Δημοτικών και Κοινοτικών αρχών θα γίνουν 26 Μαΐου 2019.
 
Η ψηφοφορία θα αρχίσει την 7η πρωινή και θα λήξει την 7η βραδινή της ίδιας ημέρας. Σε περίπτωση επανάληψης της ψηφοφορίας, αυτή θα διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή 2 Ιουνίου 2019, με ίδια ώρα έναρξης και λήξης.
 
Oι εκλογείς μπορούν να ανατρέχουν στον διαδικτυακό τόπο του Υπουργείου Εσωτερικών www.ypes.gr στην ενότητα «Μάθε που ψηφίζεις», όπου πληκτρολογώντας τα στοιχεία τους εμφανίζεται   το εκλογικό τμήμα που ψηφίζουν.
 
To κάθε εκλογικό  τμήμα χωρίζεται σε «Α» και «Β».
Η ψηφοφορία για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και τις περιφερειακές εκλογές, θα διεξαχθεί στα εκλογικά τμήματα με τη διάκριση «Α».
Η ψηφοφορία για τις δημοτικές εκλογές και την ανάδειξη συμβούλων ή προέδρων κοινότητας, θα διεξαχθεί στα εκλογικά τμήματα με τη διάκριση «Β».
Επίσης oι εκλογείς υποχρεώνονται να προσέρχονται στα εκλογικά τμήματα που ορίσθηκαν με την 03/1875/4-5-2019 απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα σύμφωνα με τους πίνακες στην επισυνατπόμενη κατάσταση.

Συνοδευτικα Αρχεια