Εργαλεία για ΑΜΕΑ
  • Μεγέθυνση Γραμμάτων
  • Σμίκρυνση Γραμμάτων
  • Υψηλή Αντίθεση
  • Αντιστροφή Χρωμάτων
  • Ανοιχτόχρωμο Φόντο
  • Ευανάγνωστη Γραμματοσειρά
  • Επαναφορά

Ανακοινωσεις

Συνεδριαση Δημοτικης Επιτροπης

Δημοσίευση: 25 Ιουν 2024

                                                                               
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ          
ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ                  
ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ                   
Αριθμός Πρόσκλησης: 24       
                                                                    
                                                                                               Καβάλα 21 Ιουνίου 2024
                     
Π ρ ο ς            
        
1) κ. Δήμαρχο Καβάλας                                           
2) Μέλη της Δημοτκής Επιτροπής του Δήμου Καβάλας
3) Εκπρόσωποι Δημοτικών Παρατάξεων
4) Προέδρους Δημοτικών Κοινοτήτων Δήμου Καβάλας
 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 
Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 όπως ισχύουν, τις διατάξεις του άρθρου 9 του Ν. 5056/2023, τις υπ΄αρ. 374/Α.Π.:39135/30-05-2022 & 488/Α.Π.:35496/25-4-2023 εγκυκλίους του Υπουργείου Εσωτερικών, την υπ’ αριθ. 2/2024 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και την υπ’ αριθ. πρωτ.775/10-01-2024 απόφαση Δημάρχου Καβάλας
                                               

    π ρ ο σ κ α λ ε ί σ θ ε

στη δια ζώσης συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής που θα γίνει στις στις 25 Ιουνίου 2024 ημέρα Τρίτη και ώρα 13.00΄,  στο Δημαρχείο Καβάλας, σύμφωνα με τα εξής θέματα:

 
 
  1. Έγκριση ή μη της με αριθμό 138/2024 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης - Αποχέτευσης Καβάλας (Δ.Ε.Υ.Α.Κ) με θέμα: «Εν μέρει τροποποίηση της τιμολογιακής πολιτικής ».
  2. Έγκριση ή μη προσωρινής απαγόρευσης στάσης και στάθμευσης σε τμήμα της οδού Γαλ. Δημοκρατίας για την δημιουργία διαδρόμου κίνησης πεζών επί του οδοστρώματος.
  3. Έγκριση του 2ου ΑΠΕ & 2ου ΠΚΤΜΝΕ του έργου: «Βελτιώσεις Οριζόντιας και Κατακόρυφης Σήμανσης Δήμου Καβάλας έτους 2020- 2021».
  4. Έγκριση του 2ου ΑΠΕ του έργου: «ΣΒΑΚ - Επέκταση Δικτύων Οδικού Φωτισμού και Συντήρηση Δικτύων Φωτισμού Δήμου Καβάλας 2023».
  5. Έγκριση καταβολής ΠΡΙΜ έγκαιρης παράδοσης του έργου: «Ασφαλτοστρώσεις -Τσιμεντοστρώσεις – Οδοσήμανση Δ.Ε. Καβάλας έτους 2019» της αναδόχου εταιρείας ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΗ Α.Ε.
  6. Αποδοχή χρηματοδότησης από το Πράσινο Ταμείο μέσω της Βιώσιμης Πόλης για το έργο «Living Streets», του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «Φυσικό Περιβάλλον & Καινοτόμες δράσεις 2023».
  7. Έγκριση σχεδίου προγραμματικής σύμβασης πολιτισμικής ανάπτυξης μεταξύ Υπουργείου Πολιτισμού, Περιφέρειας Α.Μ.Θ., Δήμου Καβάλας και ΔΗ.Κ.Ε.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας» και ορισμός μέλους με τον αναπληρωτή του στην Επιτροπή Παρακολούθησης.
  8. Λήψη απόφασης για τον καθορισμό του αριθμού των ατόμων ως προσωπικό καθαριότητας, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στις  σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Καβάλας.
  9. Τροποποίηση της 165/2024 Απόφασης «Προγραμματισμός προσλήψεων έκτακτου προσωπικού έτους 2024 στους ΟΤΑ α΄και β΄ βαθμού και στα ΝΠΙΔ αυτών (ανταποδοτικού χαρακτήρα, υπό την μορφή αντιτίμου και λοιπών αντικαταβολών) για τη Διεύθυνση Μουσικής Εκπαίδευσης Καβάλας (Δημοτικό Ωδείο) και τη Διεύθυνση Κέντρου Ιαματικού Τουρισμού (Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων)» σύμφωνα με το Π.Δ. 85/2022».
  10. Κατάρτιση και  έγκριση όρων εκμίσθωσης του κυλικείου του Δημοτικού Σταδίου Ανθή Καραγιάννη.
  11. Περί έγκρισης της προσφυγής στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση του άρθρου 32 παρ.2β του Ν.4412/16 για τις αμοιβές των καλλιτεχνικών σχημάτων των εκδηλώσεων «Σεργιάνι στην Ελλάδα» και «Στα βήματα του Αποστόλου Παύλου».
  12. Περί έγκρισης των εγγράφων της σύμβασης και καθορισμού των όρων του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για ανάθεση υπηρεσιών εφαρμογής αντιπυρικού (πυρίμαχου) βερνικιού στις εμφανείς επιφάνειες των ξύλινων μελών του κτηρίου, στο πλαίσιο υλοποίησης του Υποέργου 4 της πράξης με τίτλο «Sub.1.26 Αναβάθμιση υποδομών Δημοτικής Πινακοθήκης Καβάλας».
  13. Έγκριση πρακτικών #1/21-06-2024 και #2/21-06-2024 για τον Ανοικτό Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό κάτω των ορίων για την προμήθεια με τίτλο «Προμήθεια υλικών για το Τμήμα Συντήρησης Οδών Κτηρίων & Κοινόχρηστων Χώρων, διάρκειας έως την 31η Δεκεμβρίου 2024».
  14. Έγκριση κίνησης οχήματος του Δήμου εκτός έδρας στον Τόπειρο Ξάνθης για τον 7ο/2024.
  15. Σχέδιο κανονισμού παραχώρησης χώρων του κτηρίου «Μεγάλης Λέσχης» ιδιοκτησίας της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Κυριών Καβάλας προς τρίτους για εκδηλώσεις.
  16. Έγκριση γενόμενης μετακίνησης και αποζημίωσης δαπανών γενόμενης μετάβασης του Δημάρχου στην Αθήνα, για συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων για υποθέσεις του Δήμου, για συμμετοχή στο πλαίσιο της δράσης του «Δικτύου Πόλεων για την Ένταξη» και για υπηρεσιακή συνάντηση με τον Γ.Γ. του ΥΠΕΝ για υποθέσεις του Δήμου, για το χρονικό διάστημα από 13 έως 19-06-2024.
  17. Καθορισμός αμοιβών επιτροπών Κατατακτηρίων και Απολυτηρίων (Πτυχιακών και Διπλωματικών) Εξετάσεων της Διεύθυνσης Μουσικής Εκπαίδευσης (Δημοτικό Ωδείο Καβάλας).
 
 

 
                                                                                                          Ο Πρόεδρος
     της Δημοτικής Επιτροπής
 
 
                                                                                         Ιωάννης Προμούσας
                                                                                         Αντιδήμαρχος Καβάλας
 
 
Ρυθμίσεις Cookies