Εργαλεία για ΑΜΕΑ
  • Μεγέθυνση Γραμμάτων
  • Σμίκρυνση Γραμμάτων
  • Υψηλή Αντίθεση
  • Αντιστροφή Χρωμάτων
  • Ανοιχτόχρωμο Φόντο
  • Ευανάγνωστη Γραμματοσειρά
  • Επαναφορά

Ανακοινωσεις

Συνεδριαση Οικονομικης Επιτροπης

Δημοσίευση: 27 Ιαν 2023
ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ  ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Αρ. Πρόσκλησης: 3

Καβάλα 26 Ιανουαρίου 2023

Προς:
  1. Δήμαρχο Καβάλας
  2. Μέλη της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καβάλας
  3. Προέδρους Δημοτικών Κοινοτήτων Δήμων Καβάλας
 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
 
Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 77 του Ν. 4555/2018, την υπ’ αριθ. 2/2022 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και την υπ’ αριθ. πρωτ.549/10-01-2022 απόφαση Δημάρχου Καβάλας
                                                 
    π ρ ο σ κ α λ ε ί σ θ ε
 
στη δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα γίνει στις 30 Ιανουαρίου 2023 ημέρα Δευτέρα και ώρα 13.00΄, στο Δημαρχείο, σύμφωνα με το άρθρο 78 του Ν.4954/2022, με τα εξής θέματα:
 
 
  1. Έγκριση Πρακτικού ΙΙ για την ανακήρυξη μειοδότη και την ανάθεση σύμβασης για το έργο «Κατασκευή Παιδικών Χαρών».
  2. Έγκριση του Πρακτικού Ι του διαγωνισμού για την ανάθεση της σύμβασης εκτέλεσης του έργου με τίτλο: «Αναπλάσεις περιοχών στη ΔΕ Φιλίππων».
  3. Έγκριση Πρακτικού I αξιολόγησης προσφορών και δικαιολογητικών συμμετοχής στο διαγωνισμό «Παρεμβάσεις Αναβάθμισης Δημοσίου Χώρου για τη δημιουργία του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου».
  4. Έγκριση του σχεδίου απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής, για την ανάθεση σύμβασης εκτέλεσης του έργου: «Διάνοιξη δευτερεύοντα κύριου οδικού άξονα στην περιοχή Περιγιαλίου, ανατολικά της ανοικτής δομής φιλοξενίας προσφύγων».
  5. Ανάκληση της υπ’ αριθμ. 2/2023 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής για την έγκριση της διακήρυξης, των όρων και των οριστικών τευχών δημοπράτησης του έργου: «ΣΒΑΚ: Κατασκευή υποδομών και διανοίξεις οδών στην περιοχή Περιγιαλίου», και λήψη νέας.  
  6. Αποδοχή Δωρεάς Οθονών και υπολογιστών, από το σύλλογο “ΦΙΛΟΣ” Νυρεμβέργης.
  7. Έγκριση κάλυψης φυσικού/οικονομικού αντικειμένου με ιδίους πόρους για την πράξη «Βελτίωση οδικής ασφάλειας Δήμου Καβάλας».
  8. Έγκριση  μετακίνησης και  αποζημίωσης δαπανών μετάβασης του Δημάρχου, στην Αθήνα, προκειμένου να συμμετέχει ως εκπρόσωπος του Δήμου Καβάλας, στην εκδήλωση υπογραφής του Μνημονίου Συνεργασίας (Μοc), στο πλαίσιο της Αποστολής για τις 100 Κλιματικά Ουδέτερες και Έξυπνες Πόλεις έως το 2030 με την Γενική Γραμματεία Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος του ΥΠΕΝ,  στις  2 με 3 Φεβρουαρίου 2023.
 
Σε περίπτωση κωλύματος συμμετοχής στη συνεδρίαση, παρακαλείσθε όπως ενημερώσετε εγκαίρως, ώστε να ειδοποιηθεί αναπληρωματικό μέλος.
 

 
 
 
 
                                                                                       Ο Πρόεδρος
                                                                                της Οικονομικής Επιτροπής
 
 
                                                                                  Ιωάννης Προμούσας
                                                                                Αντιδήμαρχος Καβάλας
Ρυθμίσεις Cookies