Εργαλεία για ΑΜΕΑ
  • Μεγέθυνση Γραμμάτων
  • Σμίκρυνση Γραμμάτων
  • Υψηλή Αντίθεση
  • Αντιστροφή Χρωμάτων
  • Ανοιχτόχρωμο Φόντο
  • Ευανάγνωστη Γραμματοσειρά
  • Επαναφορά

Ανακοινωσεις

Προσκληση Συνεδριασης Δημοτικου Συμβουλιου

Δημοσίευση: 10 Απρ 2019
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Αρ. Πρόσκλησης: 10

Καβάλα, 11 Απριλίου 2019

Προς
κ. Δήμαρχο Καβάλας
κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους Καβάλας
κ.κ. Προέδρους & Εκπροσώπους Κοινοτήτων Δήμου Καβάλας

 
 Π  Ρ  Ο  Σ  Κ  Λ  Η  Σ  Η

 Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010

π ρ ο σ κ α λ ε ί σ θ ε
 
στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στις 15 Απριλίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.00΄στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, στο Δημαρχείο, με τα παρακάτω θέματα:
 
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ
  
 
  1. 6η Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Καβάλας οικονομικού έτους 2019.
  2. Έγκριση της με αριθμό  58/2019 απόφασης, του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καβάλας «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» που αφορά την 2η αναμόρφωση προϋπολογισμού οικ. έτους 2019.
  3. Έγκριση της με αριθμό  87/2019 απόφασης, του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καβάλας «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» που αφορά την 3η αναμόρφωση προϋπολογισμού οικ. έτους 2019.
  4. Έγκριση της με αριθμό  103/08.04.2019 απόφασης, του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καβάλας «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» που αφορά την 4η αναμόρφωση προϋπολογισμού οικ. έτους 2019.
  5. Ορισμός Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών για τον έλεγχο των Οικονομικών Καταστάσεων της χρήσης 2018 της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καβάλας «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ».
  6. έγκριση της 122/10-04-19 απόφασης της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ σχετικά με την «Αξιοποίηση οικοπέδου περιοχής “ΕΣΚΗ ΚΑΠΟΥ – ΑΣΠΡΑ ΧΩΜΑΤΑ”.
  7. Σύσταση Δημοτικού Λιμενικού Γραφείου ως αυτοτελούς υπηρεσίας του Δήμου Καβάλας.
  8. Σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Α.Μ.Θ. - Δήμου Καβάλας– Επιμελητηρίου Καβάλας – Δημωφέλειας (8th KAVALA AIR SEA SHOW 2019) και ορισμός εκπροσώπου με τον αναπληρωματικό του στην επιτροπή παρακολούθησης.
  9. Έγκριση υποβολής πρότασης για ένταξη και χρηματοδότηση της πράξης «Ολοκληρωμένο σύστημα ενημέρωσης και πληροφόρησης επισκεπτών και πολιτών του Δήμου Καβάλας» στην πρόσκληση ΑΜΘ68 με τίτλο «Ανάπτυξη ηλεκτρονικών εφαρμογών και υπηρεσιών στο πλαίσιο της ΟΧΕ_1 –Στρατηγικές Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΣΒΑΑ) στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
  10. Εξειδίκευση πίστωσης για την επιχορήγηση αθλητικών συλλόγων και σωματείων.
  11. Τροποποίηση ημερομηνίας έναρξης και λήξης της αρδευτικής περιόδου 2019.
  12. Έγκριση πραγματοποίησης πρόσληψης έκτακτου προσωπικού, χρονικής διάρκειας τεσσάρων (4) μηνών, δεκαπέντε (15) ατόμων, ειδικότητας ΥΕ Εργατών στη Δ/νση Ποιότητας Ζωής για την κάλυψη δράσεων αντιμετώπισης των δασικών πυρκαγιών (πυροπροστασία).
  13. Στρατηγικός Προγραμματισμός προσλήψεων περιόδου 2020 – 2023.
  14. Έγκριση 4ου Α.Π.Ε. του έργου: «Συντηρήσεις Κ.Χ., δημοτικών και σχολικών κτιρίων, μεταλλικών και ξύλινων κατασκευών Δ.Ε. Καβάλας έτους 2017».
  15. Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. του έργου: «Κατασκευές κρασπεδόρειθρων σε δρόμους του Παληού Καβάλας».
  16. Συγκρότηση επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής παραλαβής του έργου «Συντηρήσεις αρδευτικών δικτύων και λειτουργία και ανακατασκευή αντλιοστασίων άρδευσης  έτους 2017».
  17. Έγκριση σχετικά με την κοπή δύο δέντρων.
  18. Έγκριση του 1ου ΑΠΕ και 1ου ΠΚΤΜΝΕ του έργου: «Αποτμήσεις πεζοδρομίων για τοποθέτηση κάδων 2017».
  19. Έγκριση 3ου Α.Π.Ε. του έργου: «Επισκευές – Κατασκευές στο κτίριο πρώην ΕΟΚ για μετεγκατάσταση υπηρεσιών του Δήμου».
  20. Έγκριση του 3ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. την χρήση επί έλασσον δαπανών ώστε να εγκριθεί ο 3ος Ανακεφαλαιωτικός Πίνακας Εργασιών. «Επισκευές – Κατασκευές στο Βερούλειο Γήπεδο», του Δήμου Καβάλας. (σύμφωνα με το αρ.156 του Ν 4412/16).
  21. Έγκριση  του 2ο Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε ΟΙΚ ΕΡΓΑΣΙΩΝ το 2ο ΠΚΤΜΝΕ Η/Μ ΕΡΓΑΣΙΩΝ και την χρήση επί έλασσον δαπανών ώστε να εγκριθεί ο 2ος Ανακεφαλαιωτικός Πίνακας Εργασιών της Ενταγμένης Πράξης: «ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗΣ ΚΑΤ’ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΟ 21ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ» (σύμφωνα με το αρ.156  του Ν 4412/16).
  22. Έγκριση του 5ου Α.Π.Ε.  και την χρήση των επί έλασσον εργασιών του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ, ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΞΥΛΙΝΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ Δ.Ε. ΦΙΛΙΠΠΩΝ EΤΟΥΣ 2017» ,  του Δήμου Καβάλας, της αναδόχου Κ/Ξ Α. ΠΡΑΣΙΝΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. – ΤΣΑΝΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.
  23. Έγκριση του 1ου ΑΠΕ του έργου: «Βελτιώσεις Οριζόντιας και Κατακόρυφης Σήμανσης Δήμου Καβάλας έτους 2018».
  24. Χορήγηση 2ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου «Συντηρήσεις κοινοχρήστων χώρων, Δημοτικών και σχολικών κτιρίων, μεταλλικών και ξύλινων κατασκευών Δ.Ε. Φιλίππων έτους 2017» ,  του Δήμου Καβάλας, της αναδόχου Κ/Ξ Α. ΠΡΑΣΙΝΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. – ΤΣΑΝΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.
  25. Χορήγηση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Καθαρισμός ρεμάτων ΔΕ Καβάλας έτους 2018».
  26. Έγκριση μελέτης προσωρινής και εργοταξιακής σήμανσης στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου ΄΄Αποκατάσταση αποστράγγισης οδών έτους 2018΄΄.
  27. Έκδοση κανονιστικής απόφασης για τον καθορισμό, κατ’ εξαίρεση  για την εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού κατά την καλοκαιρινή περίοδο, θέσεων δραστηριοποίησης σε υφιστάμενους αδειούχους πλανόδιου ή στάσιμου εμπορίου  με διάρκεια ισχύος τεσσάρων (4) μηνών.
  28. Περί δεύτερης παράτασης ή μη της μισθώσεως του κυλικείου του κλειστού κολυμβητηρίου Καβάλας.
  29. Παραχώρηση χώρου  στον πρώην Δημοτικό λαχανόκηπο.
  30. Παραχώρηση  Δημοτικού Σταδίου ΑΝ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ για διοργάνωση αγώνων.
  31. Παραχώρηση  Δημοτικού Σταδίου ΑΝ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ για διεξαγωγή αγώνα ποδοσφαίρου.
  32. Ίδρυση Τμημάτων Ένταξης (Τ.Ε.) σε σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καβάλας.
  33. Χορήγηση αδειών συμμετοχής και κατάληψης κοινόχρηστου χώρου στο επάνω μέρος της Κεντρικής Πλατείας για την Πασχαλινή αγορά έτους 2019.
  34. Έκτακτες οικονομικές ενισχύσεις μέσω Βοηθήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης οικον. έτους 2019 υπ. αριθμ. 4.
  35. Έγκριση γενόμενης μετάβασης  της Δημάρχου,  στην Αθήνα, όπου πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας στην  Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης ΕΠ-ΥΜΕΠΕΡΑΑ (Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη) για θέματα χρηματοδοτήσεων του Δήμου και στο Υπουργείο Πολιτισμού για διάφορα πολιτιστικά θέματα του Δήμου,  στις 8-9 Απριλίου 2019.
  36. Έγκριση γενόμενης μετάβασης της Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Δόμησης και Πολεοδομικού Σχεδιασμού, κας Δρακονάκη Ευαγγελίας, στην  Κομοτηνή στην Υπηρεσία Νεωτέρων Μνημείων & Τεχνικών Έργων  ΑΜΘ για υπηρεσιακούς λόγους, στις 08 Απριλίου 2019.
  37. Έγκριση γενόμενης μετάβασης του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου σε θέματα Ανάπτυξης- Προγραμματισμού και Ψηφιακών Υπηρεσιών κ. Τουλκίδη Δημοσθένη στην Αθήνα, για συνάντηση εργασίας  στο Υπουργείο Εσωτερικών – Εργασίας – ΕΕΤΑΑ – Ταμείο Παρακαταθηκών και Ειδική Γραμματεία ιδιωτικού χρέους, στις 2-6 Απριλίου 2019.
  38. Έγκριση  γενόμενης μετάβασης ιδιώτη και μέλους της Επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων -Εκδηλώσεων, Ονοματοδοσίας και Πλατειών Συνοικιακών Συμβουλίων,  μαζί με τη Δήμαρχο Καβάλας στην Αθήνα, για συνάντηση εργασίας στην  Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης ΕΠ- ΥΜΕΠΕΡΑΑ (Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη) για θέματα χρηματοδοτήσεων του Δήμου και στο Υπουργείο Πολιτισμού για διάφορα πολιτιστικά θέματα του Δήμου,  στις 8-9 Απριλίου 2019.
  39. Ορισμός μελών επιτροπών παρακολούθησης και παραλαβής προμηθειών/υπηρεσιών, σύμφωνα με το άρθρο 221 παρ. 11β, 11δ του Ν.4412/2016 και άρθρο 65 του Ν.3852/2010.
  40. Έγκριση, διοργάνωσης και συμμετοχής του Δήμου Καβάλας σε πολιτιστικές, ενημερωτικές και αθλητικές εκδηλώσεις.
 
Σας ενημερώνουμε ότι οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου μεταδίδονται ζωντανά μέσω του διαδικτύου στην διεύθυνση της ιστοσελίδας του Δήμου Καβάλας (www.kavala.gov.gr).
 

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Γεώργιος Γραμμένος
Ρυθμίσεις Cookies