Εργαλεία για ΑΜΕΑ
  • Μεγέθυνση Γραμμάτων
  • Σμίκρυνση Γραμμάτων
  • Υψηλή Αντίθεση
  • Αντιστροφή Χρωμάτων
  • Ανοιχτόχρωμο Φόντο
  • Ευανάγνωστη Γραμματοσειρά
  • Επαναφορά

Ανακοινωσεις

Συνεδριαση Δημοτικης Κοινοτητας Καβαλας

Δημοσίευση: 08 Φεβ 2019
ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΒΑΛΑΣ

Αρ. Πρόσκλησης: 3

Καβάλα, 8 Φεβρουαρίου 2019

Προς τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Καβάλας
 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
 
Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 88 του Ν. 3852/2010 και την υπ’ αριθ. πρωτ. 30565/2014 εγκύκλιο 43 του Υπουργείου Εσωτερικών, κεφ. στ΄
 
π ρ ο σ κ α λ ε ί σ θ ε
στη συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Καβάλας που θα γίνει στις 13 Φεβρουαρίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14.00΄, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Καβάλας, με τα παρακάτω θέματα:

1. Έγκριση χορήγησης άδειας παράτασης ωραρίου μουσικής και μουσικών οργάνων για τον εσωτερικό χώρο του καταστήματος «ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ», ιδιοκτησίας ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟY, που βρίσκεται σε οίκημα στην οδό Κ. Παλαμά 12,  στη  Δημοτική Κοινότητα Καβάλας του Δήμου Καβάλας.
2. Έγκριση χορήγησης άδειας παράτασης ωραρίου μουσικής και μουσικών οργάνων για τον εσωτερικό χώρο του καταστήματος «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ, ΚΑΦΕΝΕΙΟ, ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΟΤΟΥ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΑ Ή ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ», ιδιοκτησίας ΟΛΓΑΣ ΔΑΜΙΑΝΟΥ, που βρίσκεται σε οίκημα στην οδό  Βενιζέλου 54, στη Δημοτική Κοινότητα Καβάλας του Δήμου Καβάλας.
3. Εκμίσθωση του υπ’ αρ. 25 καταστήματος στη Δημοτική Λαχαναγορά Καβάλας.
4. Παραχώρηση κλειστού γυμναστηρίου «ΑΛEΞΑΝΔΡΑ ΔΗΜΟΓΛΟΥ», για διοργάνωση αγώνων.
5. Έγκριση τοποθέτησης των προτομών Ελευθερίου Βενιζέλου και Παύλου Μελά στον Δημοτικό Κήπο και των Εφέδρων Αξιωματικών στην πλατεία Κονσουλίδη.



Η Πρόεδρος
της Δημοτικής Κοινότητας Καβάλας
Φωτεινή Κόγια
Ρυθμίσεις Cookies