Εργαλεία για ΑΜΕΑ
  • Μεγέθυνση Γραμμάτων
  • Σμίκρυνση Γραμμάτων
  • Υψηλή Αντίθεση
  • Αντιστροφή Χρωμάτων
  • Ανοιχτόχρωμο Φόντο
  • Ευανάγνωστη Γραμματοσειρά
  • Επαναφορά

Ανακοινωσεις

Δημοπρασια για την εκμισθωση καταστηματος υπογειου χωρου της Δημοτικης Αγορας Καβαλα

Δημοσίευση: 03 Οκτ 2023
Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», προκηρύσσει δημοπρασία πλειοδοτική, φανερή και προφορική για την εκμίσθωση του καταστήματος Υ.18 του υπογείου χώρου της Δημοτικής Αγοράς Καβάλας. Το κατάστημα Υ.18, εμβαδού 36 τ.μ., βρίσκεται στον υπόγειο χώρο της Δημοτικής Αγοράς Καβάλας, επί της εισόδου της οδού Καράνου, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά και μόνον ως καφέ–μπαρ-αναψυκτήριο.

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί την Τρίτη 17/10/2023 και ώρα από 11:00, στα γραφεία της Δημοτικής αγοράς Καβάλας, στον 1ο όροφο, επί της Πλατείας Αγ. Γεωργίου στην Καβάλα, ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής Διενέργειας Δημοπρασιών. Κατώτατο όριο πρώτης προσφοράς για τη μίσθωση του εν λόγω καταστήματος ορίζεται το ποσό των διακοσίων πενήντα ευρώ (250,00 €) μηνιαίως, συμπεριλαμβανομένου του νόμιμου τέλους χαρτοσήμου.

Η διάρκεια της εκμίσθωσης ορίζεται στα δέκα (10) έτη με δικαίωμα παράτασης μισθώσεως έως και δυο (2) φορές, κατόπιν αιτήσεως από τον μισθωτή, προ της λήξεως της σύμβασης και για χρονικό διάστημα πέντε (5) ετών έκαστη φορά, έπειτα από του Δ.Σ. της εκμισθώτριας. 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να εκδηλώσουν ενδιαφέρον σε προθεσμία δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από τη δημοσίευση της διακήρυξης. Με τη συμμετοχή τους οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν και εγγύηση συμμετοχής που ανέρχεται στο ποσό διακοσίων πενήντα ευρώ (250,00 €).

Δεκτοί στη διαδικασία θα γίνονται όσοι ενδιαφερόμενοι έχουν καταθέσει στην επιτροπή διεξαγωγής της δημοπρασίας φάκελο δικαιολογητικών σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 3892/02.10.2023 Διακήρυξης Δημοπρασίας για την εκμίσθωση του καταστήματος Υ.18 στον υπόγειο χώρο της Δημοτικής Αγοράς Καβάλας μέχρι την Τρίτη 17/10/2023 και ώρα 11:00.

Η περίληψη της Διακήρυξης της Δημοπρασίας καθώς και ολόκληρη η διακήρυξη θα τοιχοκολληθεί στον πίνακα ανακοινώσεων του Δημαρχείου Καβάλας καθώς και στο κτίριο της Δημοτικής Αγοράς Καβάλας με αποδεικτικό τοιχοκόλλησης αυτής και θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Καβάλας (www.kavala.gov.gr) και στην ιστοσελίδα της επιχείρησης (www.kavalagreece.gr).

Πληροφορίες για τη δημοπρασία παρέχονται από το γραφείο της Δημοτικής Αγοράς Καβάλας, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στη διεύθυνση Πλατεία Αγ. Γεωργίου, τηλέφωνο 2510 835375 και στο email citymarket@kavalagreece.gr.
 

Συνοδευτικα Αρχεια

Ρυθμίσεις Cookies