Εργαλεία για ΑΜΕΑ
  • Μεγέθυνση Γραμμάτων
  • Σμίκρυνση Γραμμάτων
  • Υψηλή Αντίθεση
  • Αντιστροφή Χρωμάτων
  • Ανοιχτόχρωμο Φόντο
  • Ευανάγνωστη Γραμματοσειρά
  • Επαναφορά

Ανακοινωσεις

Συνεδριαση Επιτροπης Ποιοτητας Ζωης

Δημοσίευση: 23 Νοε 2018
ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

Αρ. Πρόσκλησης: 20
 
Καβάλα, 23 Νοεμβρίου 2018 

Προς τα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής
 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
 
Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 παρ. 3, 5 & 6 του Ν. 3852/2010, την υπ’ αριθ. πρωτ. 30565/2014 Εγκύκλιο 43 του Υπουργείου Εσωτερικών, κεφ. δ’, την υπ’ αριθ. 120/2017 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και την υπ’ αριθ. πρωτ. 38128/02-08-2017 απόφαση της Δημάρχου Καβάλας
 
π ρ ο σ κ α λ ε ί σ θ ε
 
στη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που θα γίνει στις 28 Νοεμβρίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10.30, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, στο Δημαρχείο, με το εξής θέμα:
 
  1. Λήψη απόφασης προσωρινής ή οριστικής διακοπής λειτουργίας, που υλοποιείται με τη σφράγιση του υπαίθριου αναψυκτηρίου εντός πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής, που βρίσκεται στην Λυδία του Δήμου Καβάλας, λόγω λειτουργίας του καταστήματος χωρίς την ύπαρξη ισχυρής βεβαίωσης ή προέγκρισης ίδρυσης λειτουργίας επιχείρησης επομένως και χωρίς την υποβολή γνωστοποίησης, ή της μη διακοπής λειτουργίας και μη σφράγισης αυτού.
  2. Έγκριση μελέτης προσωρινής και εργοταξιακής σήμανσης στο πλαίσιο εκτέλεσης των εργασιών του έργου “Ασφαλτοστρώσεις -  τσιμεντοστρώσεις - οδοσήμανση Δ.Ε.  Καβάλας έτους 2018”.
  3. Απαγόρευση της  κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Αίαντος από τη συμβολή της με την οδό Ευγενίου Ιορδάνου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ομονοίας, λόγω τοποθέτησης ικριωμάτων κατά μήκος της οδού Αίαντος για την άρση της   επικινδυνότητας  σε κτίριο επί της οδού Αίαντος 2.
  4. Τροποποίηση ρυμοτομικού σχεδίου Καβάλας στην πλατεία Καπνεργάτη καθώς και στην ευρύτερη περιοχή αυτής.
  5.  Καθορισμός των χώρων ανάπτυξης των πάγκων, των ειδών των πωλούμενων προϊόντων για την περίοδο των Χριστουγέννων του έτους 2018.
  6. Έγκριση του Σχεδίου τροποποίησης της αριθ. 59/2017 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας (έγκριση τροποποίησης της αριθ. 326/2015 Α.Δ.Σ. –κωδικοποίηση σε ενιαίο κείμενο του Κανονισμού Χρήσης Διαχείρισης Κοινοχρήστων Χώρων Πεζοδρόμων-Πεζοδρομίων-Πλατειών).

Σε περίπτωση κωλύματος συμμετοχής στη Συνεδρίαση, παρακαλείσθε όπως ενημερώσετε εγκαίρως, ώστε να ειδοποιηθεί αναπληρωματικό μέλος.
 
Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής
Αναστάσιος Τσουρουκίδης

Αντιδήμαρχος Καβάλας
Ρυθμίσεις Cookies