Εργαλεία για ΑΜΕΑ
  • Μεγέθυνση Γραμμάτων
  • Σμίκρυνση Γραμμάτων
  • Υψηλή Αντίθεση
  • Αντιστροφή Χρωμάτων
  • Ανοιχτόχρωμο Φόντο
  • Ευανάγνωστη Γραμματοσειρά
  • Επαναφορά

Ανακοινωσεις

Συνεδριαση Δημοτικου Συμβουλιου

Δημοσίευση: 24 Ιαν 2022
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Αρ. Πρόσκλησης: 2

Καβάλα, 21 Ιανουαρίου 2022

Προς
κ. Δήμαρχο Καβάλας
κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους Καβάλας
κ. Προέδρους Κοινοτήτων

 
 
Π  Ρ  Ο  Σ  Κ  Λ  Η  Σ  Η

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010
 
π ρ ο σ κ α λ ε ί σ θ ε

 
στην ΜΕΙΚΤΉ, (διά ζώσης και τηλεδιάσκεψη), συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στις 27 Ιανουαρίου 2022, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19.00΄, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με την Εγκύκλιο 643/24.09.2021, Α.Π. 69472/24.09.2021, Α.Δ.Α. ΨΕ3846ΜΤΛ6-0Ρ5, του ΥΠ.ΕΣ., με τα παρακάτω θέματα:
 
«Πριν την έναρξη της συνεδρίασης θα πραγματοποιηθεί το κόψιμο της πίτας του Δημοτικού Συμβουλίου, παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Φιλίππων – Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στεφάνου».
 
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ
 
  1. Αναγόρευση του τέως Δημάρχου Νυρεμβέργης Dr. Ulrich Maly ως επίτιμου Δημότη Καβάλας.
  2. Αναγόρευση του Αρχιμανδρίτη Δρ. Καβαλιώτη Απόστολου ως επίτιμου Δημότη Καβάλας.
  3. Καθορισμός ανώτατου επιτρεπτού χρηματικού ορίου τηλεφωνικών κλήσεων.
  4. Εξαίρεση από την εφαρμογή της πενθήμερης εργασίας και καθιέρωση ωραρίου του Τμήματος Συντήρησης Οδών, κτιρίων και κοινοχρήστων χώρων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Καβάλας για το έτος 2022.
  5. Έγκριση ίδρυσης δικτύου εθελοντών στο Δήμο Καβάλας.
  6. Έγκριση Πρακτικού 121ης Συνεδρίασης Επιτροπής Κυκλοφορίας και Προσβασιμότητας.
  7. Άδεια επέμβασης σε δρόμο του Παληού.
  8. Έγκριση ερυθράς στον οικισμό Παληού του  Δήμου Καβάλας στο Ο.Τ. 55.
  9. Επανεπιβολή ή μη αρθείσας ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης στο Ο.Τ.69 στον οικισμό του Αμυγδαλεώνα Καβάλας.
  10. Έγκριση του 1ου ΑΠΕ του έργου «Ασφαλτοστρώσεις – Τσιμεντοστρώσεις – Οδοσήμανση Δ.Ε. Φιλίππων έτους 2020- 2021».
  11. Έγκριση Τελικού 3ου Α.Π.Ε. για έγκριση χρήσης των επί έλασσον δαπανών του «Ενεργειακή αναβάθμιση 12ου Δημοτικού  Σχολείου Καβάλας» με MIS 5029256 Υποέργου 2 «Αναβάθμιση Υποδομών του Σχολικού Συγκροτήματος 12ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας».
  12. Χορήγηση παράτασης προθεσμίας περαίωσης μελέτης.
  13. Χορήγηση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου «Ενεργειακή αναβάθμιση κλειστού γυμναστηρίου  Αμυγδαλεώνα». (MIS 5029451).
  14. Έγκριση χορήγησης 1ης οριακής παράτασης περαίωσης του έργου: «Αποκατάσταση κτιρίων στο χερσαίο τείχος για εγκατάσταση πολιτιστικών δραστηριοτήτων και ανάπλαση του ακαλύπτου χώρου  τους» MIS 5009769 του  Δήμου Καβάλας.
  15. Χορήγηση οριακής παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Κατασκευή Γηπέδου Καλαθοσφαίρισης στο Δάτο».
  16. Χορήγηση παράτασης προθεσμίας (οριακή προθεσμία) περαίωσης του έργου: «Κατασκευές επισκευές συντηρήσεις ποτιστρών και ομβροδεξαμενών ΔΕ Φιλίππων 2020-2021».
  17. Συγκρότηση επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής παραλαβής του έργου «Κατεπείγουσα άρση επικινδυνότητας σε τμήμα πρανούς της οδού ΜΟΜΑ, κατόπιν κατολίσθησης».
  18. Συγκρότηση επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής παραλαβής του έργου «Συντηρήσεις – Επισκευές στην Κεντρική Πλατεία Καβάλας».
  19. Συγκρότηση επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής παραλαβής του έργου «Άρση επικινδυνότητας επικινδύνων κτισμάτων έτους 2019».
  20. Κάλυψη κενωθείσας  θέσης αναπληρωματικού μέλους στο Δ.Σ. της Επιτροπής Διαχείρισης του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καβάλας, μετά την παραίτηση του κ. Δράκου Χαράλαμπου από το αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Καβάλας, για την εύρυθμη λειτουργία του.
  21. Αποδοχή αίτησης παραίτησης της κας. Νάτση Βασιλικής του Βασιλείου από τακτικό μέλος του Δ.Σ. της  Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης  του Δήμου Καβάλας «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ»  και αντικατάστασής της.
  22. Δωρεάν παραχώρηση τάφου πενταετίας για οικονομικά αδύναμο.
  23. Παραχώρηση κλειστού κολυμβητηρίου Καβάλας στην Περιφερειακή Επιτροπή Κολύμβησης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης για συν διοργάνωση αγώνων κατά την αθλητική περίοδο από Ιανουάριο έως Ιούλιο του 2022.
  24. Παραχώρηση κλειστού κολυμβητηρίου Καβάλας στην Περιφερειακή Επιτροπή Κολύμβησης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης για συν διοργάνωση με το Δήμο Καβάλας των αγώνων «Β΄ ΦΑΣΗ Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Παίδων Κ15».
  25. Διαγραφή Θέσης Επαγγελματία Πωλητή Υπαίθριου Εμπορίου Λαϊκών Αγορών από την Λαϊκή Αγορά των Κρηνίδων.
  26. Διαγραφή Άδειας Επαγγελματία Πωλητή Άσκησης Υπαίθριου Πλανόδιου Εμπορίου.
  27. Διαγραφή Άδειας Παραγωγού Πωλητή Υπαίθριου Εμπορίου Λαϊκών Αγορών.
  
 
Σας ενημερώνουμε ότι οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου μεταδίδονται ζωντανά μέσω του διαδικτύου στην διεύθυνση της ιστοσελίδας του Δήμου Καβάλας (www.kavala.gov.gr), και μέσω facebook.
 
 
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Κωνσταντίνος Πεφάνης
Ρυθμίσεις Cookies