Εργαλεία για ΑΜΕΑ
  • Μεγέθυνση Γραμμάτων
  • Σμίκρυνση Γραμμάτων
  • Υψηλή Αντίθεση
  • Αντιστροφή Χρωμάτων
  • Ανοιχτόχρωμο Φόντο
  • Ευανάγνωστη Γραμματοσειρά
  • Επαναφορά

Ανακοινωσεις

Προσκληση - Ανακοινωση για την αναθεση της υπηρεσιας απολυμανσης αθλητικων εγκαταστασεων

Δημοσίευση: 11 Μαρ 2020
Ο Δήμος Καβάλας, έχοντας υπόψη το άρθρο 44 παρ. 1, σε συνδυασμό με το άρθρο 5 παρ. 5, άρθρο 18 παρ. 3 και άρθρο 21 του Συντάγματος που οδήγησαν στην έκδοση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου της 25-02- 2020 (ΦΕΚ 42/Α/25-02-2020 «Κατεπείγοντα μέτρα αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης Κορωνοϊού» και διαπιστώνοντας την εξαιρετικά επείγουσα ανάγκη να αντιμετωπισθούν οι άμεσοι κίνδυνοι από την εμφάνιση και διάδοση του Κορωνοϊού, κρίνει αναγκαίο, για προληπτικούς λόγους, να πραγματοποιηθούν άπαξ απολυμάνσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Καβάλας που προσδιορίζονται κατωτέρω, από εξειδικευμένα συνεργεία, σύμφωνα με τη διαδικασία των άρθρων 32 και 32Α του Νόμου 4412/2016, όπως ισχύουν.

Η εφαρμογή της απολύμανσης / μικροβιοκτονίας θα γίνει με τη μέθοδο της ψυχρής εκνέφωσης (cold fogger), καλύπτοντας το σύνολο του όγκου του προς απολύμανση χώρου και των αντικειμένων που περιέχονται σε αυτόν. Η εφαρμογή του νεφελοψεκασμού είναι αντίστοιχη του ψεκασμού, με την διαφορά ότι τα σταγονίδια γίνονται πιο μικρά (μικρού ή υπέρμικρου όγκου) μέσω αυξημένης πίεσης στο ειδικό μηχάνημα εκνέφωσης ULV (fogger) όπου το απολυμαντικό με τη μορφή νεφελώματος διοχετεύεται και καταλαμβάνει όλο τον όγκο του χώρου που πρέπει να απολυμανθεί.
 
Κατόπιν των ανωτέρω, προσκαλεί τους οικονομικούς φορείς που δραστηριοποιούνται στην απολύμανση χώρων μέχρι τις 12-03-2020, ημέρα Πέμπτη και ώρα 9:00 π.μ., στο Δημοτικό Κατάστημα Κύπρου 10 (Κίτρινο κτίριο), 2ος όροφος, Δ/νση Οικονομικών, Τμήμα προμηθειών, να υποβάλουν προσφορές.

Συνοδευτικα Αρχεια

Ρυθμίσεις Cookies