Διαγωνισμος Φωτογραφιας «Πολιτιστικη Κληρονομια Αλιευτικων Περιοχων»

Δημοσίευση: 31 Ιουλ 2019
 
cherish-photo-GR-(2).jpg«Πολιτιστική  Κληρονομιά Αλιευτικών Περιοχών»

 
Παρακαλούμε   εγγραφείτε   πρώτα  εκεί  που  λέει  «Εγγραφή (Registration)».  Με  τη συμμετοχή σας, συμμορφώνεστε με τις απαιτήσεις επιλεξιμότητας. Μεταφορτώστε μέχρι 3 φωτογραφίες στη βάση δεδομένων του διαγωνισμού και δώστε τα πλήρη στοιχεία  που αναφέρονται στις απαιτήσεις  επιλεξιμότητας (οδηγίες/  χρήση  βάσης δεδομένων). Οι εικόνες που έχουν ακατάλληλο περιεχόμενο ή παραβιάζουν τους όρους συμμετοχής θα αφαιρούνται.
 
Ανεβάστε τις φωτογραφίες σας κάνοντας αναζήτηση μέσω του τοπικού σας σκληρού δίσκου για την επιθυμητή εικόνα. Κάντε κλικ στην επιλογή «Μεταφόρτωση (Upload)» για να μεταφέρετε την εικόνα στο διακομιστή. Παρακαλούμε να είστε υπομονετικοί, το πρόγραμμα περιήγησης θα ανταποκριθεί μόνο αφού ολοκληρωθεί η μεταφορά της εικόνας. Η διάρκεια της μεταφόρτωσης εξαρτάται από το μέγεθος του αρχείου και την ταχύτητα της σύνδεσης σας στο διαδίκτυο.
 
Υποβάλλοντας μια φωτογραφία, ο συμμετέχων αναγνωρίζει ότι κατέχει όλα τα δικαιώματα για την υποβληθείσα φωτογραφία,έχει το απεριόριστο δικαίωμα να χρησιμοποιεί όλα τα μέρη της εικόνας και ότι δεν υπάρχουν δικαιώματα τρίτων και ότι σε περιπτώσεις που εικονίζονται άτομα, δεν παραβιάζονται ατομικά δικαιώματα. Θα πρέπει να αναλάβετε τυχόν έξοδα που προκύπτουν από μη εξουσιοδοτημένη δημοσίευση. Μπορείτε να καθορίσετε τους όρους χρήσης για τη δική σας φωτογραφία κάτω από το "Πνευματικά δικαιώματα (Copyright)".
 
Η υποβολή σας σε αυτόν τον ιστότοπο θα πρέπει να γίνεται στην αγγλική γλώσσα.

 
Όροι χρήσης-Επιλογές:
 
Η εικόνα υπόκειται σε απεριόριστα πνευματικά δικαιώματα του δημιουργού. Σύμφωνα με τις "Οδηγίες Πνευματικών Δικαιωμάτων Creative Commons" (Αναφορά-μη εμπορική χρήση- παρόμοια διανομή), η εικόνα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ελεύθερα και χωρίς περιορισμούς για φιλανθρωπικούς σκοπούς, δημοσιεύσεις σε επιστημονικές εργασίες καθώς και για έρευνα και διδασκαλία σε όλο τον κόσμο.
Η χρήση για εμπορικούς και διαφημιστικούς σκοπούς επιτρέπεται μόνο με την άδεια του δημιουργού.
Η εικόνα έχει εγκριθεί για απεριόριστη χρήση (δημόσιος χώρος). Μπορεί (χωρίς αναφορά) να διαδοθεί αυθαίρετα, να χρησιμοποιηθεί εμπορικά και να μεταβληθεί, σύμφωνα με την εθνική νομοθεσία.
Η εικόνα απελευθερώνεται για απεριόριστη διαρκή χρήση από οποιονδήποτε σε ολόκληρο τον κόσμο υπό την προϋπόθεση της κατάλληλης αναφοράς στο δημιουργό (δηλ.στη λεζάντα-τίτλο).
Η εικόνα δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθεί χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Ανάλογα με την προγραμματισμένη χρήση των τελών αδείας, δικαιώματα–αμοιβές μπορούν να επιβληθούν προαιρετικά.
 
Οι όροι χρήσης προκύπτουν εξ ολοκλήρου από το ακόλουθο κείμενο.
 
 
Λέξεις κλειδιά
 
 
Επιλέξτε μία λέξη-κλειδί, που να ταιριάζει στη φωτογραφία σας:
  •   Πολιτιστική κληρονομιά/ αλιευτικές παραδόσεις/ αλιευτικές κοινότητες
  •   Ψαράδες/ αλιευτικά σκάφη/ αλιευτικός εξοπλισμός
  •   Αλιεύματα / ψάρια (πάνω και κάτω από το νερό)
  •   Μαγειρική κληρονομιά / χειροτεχνία / τοπικά προϊόντα
  •   Πολιτιστικά φεστιβάλ/ παραδοσιακές εκδηλώσεις
 

Δηλώστε συμμετοχή εδώ:

cherish2019.databases.eucc-d.de/plugins/pictures/
 

Συνοδευτικα Αρχεια