Εργαλεία για ΑΜΕΑ
  • Μεγέθυνση Γραμμάτων
  • Σμίκρυνση Γραμμάτων
  • Υψηλή Αντίθεση
  • Αντιστροφή Χρωμάτων
  • Ανοιχτόχρωμο Φόντο
  • Ευανάγνωστη Γραμματοσειρά
  • Επαναφορά

FOLLGREEN: Πρασινες Αποστολες - Green Missions»

Δημοσίευση: 16 Ιουν 2021
slider image
Μαθαίνουμε να ανακυκλώνουμε σωστά και κερδίζουμε δώρα !

♻️ Μπες στον διασκεδαστικό κόσμο της ανακύκλωσης !

🟩 Ο Δήμος Καβάλας προσφέρει στους δημότες την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά στον κόσμο ανακύκλωσης, μέσα από ολιγόλεπτες εκπαιδευτικές «Πράσινες Αποστολές - Green Missions». 

🟢 Ο χρήστης ολοκληρώνοντας τους απαιτούμενους στόχους, κερδίζει επιπλέον πόντους επιβράβευσης από το ενημερωτικό υλικό και παράλληλα αποκτά συμμετοχή σε κληρώσεις Followgreen για υπέροχα δώρα. 

🟢 Κάθε 10 ημέρες, μία νέα «Πράσινη Αποστολή» βρίσκεται στη διάθεση των δημοτών!
Green Mission: Συσκευασίες προϊόντων και Ανακύκλωση;

Λάβε μέρος και μπες στην κλήρωση για μία μοντέρνα οικολογική κούπα: 
www.followgreen.gr/kavala/Mission/Single/2986

🟥 Η αποστολή στοχεύει να ευαισθητοποιήσει και να προτρέψει τους δημότες να στραφούν σε αγορές προϊόντων, που δεν ρυπαίνουν το περιβάλλον.  🎯 Στόχος είναι τα επόμενα χρόνια να αφαιρεθούν οι περιττές πλαστικές συσκευασίες, απ’ όπου είναι εφικτό και να αντικατασταθούν με εναλλακτικά υλικά όπως επαναχρησιμοποιούμενες συσκευασίες ή πλήρως ανακυκλώσιμες, ώστε να γίνει η ανακύκλωση ευκολότερη για όλους. 

🟨 Όροι & Προϋποθέσεις συμμετοχής στην κλήρωση της Followgreen 

🧏‍♂️🧏‍♀️ Η ανάδειξη του/της νικητή/τριας της κλήρωσης θα πραγματοποιείται με τη μέθοδο της ηλεκτρονικής επιλογής τυχαίου αριθμού. 

🎁 Το δώρο θα αποστέλλεται στον χώρο της επιλογής του/της νικητή/τριας μέσω εταιρείας courier, ύστερα από την ταυτοποίηση των στοιχείων του/της. 

🟡 Απαραίτητη προϋπόθεση μίας έγκυρης συμμετοχής είναι η ολοκλήρωση των στόχων του Green Mission με παράλληλη εξαργύρωση των απαιτούμενων πόντων στην ενεργή κλήρωση.

🙏 Σας ευχαριστούμε όλους για την προσπάθεια που καταβάλλετε καθημερινά ανακυκλώνοντας και ελπίζουμε να συνεχίσετε, ακόμη δυναμικότερα μέσω αυτής της εκπαιδευτικής δράσης.
Ρυθμίσεις Cookies