Ανακοινωσεις

Εγγραφες στους Παιδικους και Βρεφονηπιακους Σταθμους του Δημου Καβαλας στο πλαισιο του ΕΣΠΑ

Δημοσίευση: 11 Ιουν 2019
ΤΟ Ν.Π.Δ.Δ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΒΑΛΑΣ ενημερώνει τις γυναίκες, που είναι μητέρες βρεφών και νηπίων και επιθυμούν να εγγράψουν ΔΩΡΕΑΝ τα τέκνα τους σε Δομές παροχής φροντίδας και φιλοξενίας, ώστε να διευκολυνθούν να εναρμονίσουν τους απαιτητικούς και αντικρουόμενους ρόλους τους μεταξύ οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής, να προβούν στην υποβολή αίτησης σε ηλεκτρονική μορφή στην ΕΕΤΑΑ ΑΕ.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν και άτομα (γυναίκες και άνδρες) στα οποία έχει παραχωρηθεί με δικαστική απόφαση η επιμέλεια των παιδιών τους καθώς και άτομα που βρίσκονται σε χηρεία.
ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: ΟΙ ΤΑΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΤΩΝ Ν.Π.Δ.Δ. ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ Ο.Τ.Α. (α’ και β’ βαθμού).

Η ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΑΠΟ 08/06/2019 ΕΩΣ ΚΑΙ 28/06/2019 ώρα 24:00 ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΗΣ ΕΕΤΑΑ www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr ΚΑΙ Η ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΤΗΣ, ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ, ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ  08/06/2019-28/06/2019.
 
Αναλυτικές πληροφορίες παρέχονται στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. www.eetaa.gr και συγκεκριμένα στην Κατηγορία ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ 2019-2020.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

Τουλκίδης Δημοσθένης

Συνοδευτικα Αρχεια