Εργαλεία για ΑΜΕΑ
  • Μεγέθυνση Γραμμάτων
  • Σμίκρυνση Γραμμάτων
  • Υψηλή Αντίθεση
  • Αντιστροφή Χρωμάτων
  • Ανοιχτόχρωμο Φόντο
  • Ευανάγνωστη Γραμματοσειρά
  • Επαναφορά

Ανακοινωσεις

Συνεδριαση Δημοτικης Επιτροπης

Δημοσίευση: 12 Απρ 2024

                                                                               
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ          
ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ                  
ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ                   
Αριθμός Πρόσκλησης: 14        
                                                                    
                                                                                               Καβάλα 12 Απριλίου  2024
                      
Π ρ ο ς            
        
1) κ. Δήμαρχο Καβάλας                                           
2) Μέλη της Δημοτκής Επιτροπής του Δήμου Καβάλας
3) Εκπρόσωποι Δημοτικών Παρατάξεων
4) Προέδρους Δημοτικών Κοινοτήτων Δήμου Καβάλας
 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 
Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 όπως ισχύουν, τις διατάξεις του άρθρου 9 του Ν. 5056/2023, τις υπ΄αρ. 374/Α.Π.:39135/30-05-2022 & 488/Α.Π.:35496/25-4-2023 εγκυκλίους του Υπουργείου Εσωτερικών, την υπ’ αριθ. 2/2024 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και την υπ’ αριθ. πρωτ.775/10-01-2024 απόφαση Δημάρχου Καβάλας
                                               

    π ρ ο σ κ α λ ε ί σ θ ε

στη δια ζώσης συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής που θα γίνει στις 16 Απριλίου 2024 ημέρα Τρίτη και ώρα 10.00΄, στο Δημαρχείο Καβάλας, σύμφωνα με τα εξής θέματα:
 

  1. Προγραμματισμός προσλήψεων έκτακτου προσωπικού έτους 2024 στους ΟΤΑ α΄και β΄ βαθμού και στα ΝΠΙΔ αυτών (ανταποδοτικού χαρακτήρα, υπό την μορφή αντιτίμου και λοιπών αντικαταβολών) για τη Διεύθυνση Μουσικής Εκπαίδευσης Καβάλας (Δημοτικό Ωδείο) και τη Διεύθυνση Κέντρου Ιαματικού Τουρισμού (Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων).
  2. Έγκριση πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση μίσθωσης έργου ενός (1) ατόμου για το συγχρηματοδοτούμενο έργο «Cities4Her: An inter-municipal youth-led forum for substantive gender equality in local decision-making» του προγράμματος CERV («Πολίτες, Ισότητα, Δικαιώματα και Αξίες»)».
  3. Έγκριση πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση μίσθωσης έργου ενός (1) ατόμου για το συγχρηματοδοτούμενο έργο "JuniorXpress: A youth-led civic coaching driver for enhanced child-owned local governance" του προγράμματος CERV («Πολίτες, Ισότητα, Δικαιώματα και Αξίες»)».
  4. 1η Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Καβάλας οικονομικού έτους  2024.
  5. Εξειδίκευση πίστωσης για την καταβολή χρηματικών βοηθημάτων σε άπορους.
  6. Έγκριση Έκδοσης Ενταλμάτων Προπληρωμής για την αντιμετώπιση Δαπανών.
  7. «Έγκριση σύστασης πάγιας προκαταβολής Δήμου και Δημοτικών Κοινοτήτων οικον. έτους 2024.
  8. Περί έγκρισης της διενέργειας με διαπραγμάτευση χωρίς προηγούμενη δημοσίευση σύμφωνα με το άρθρο 32 παρ. 2γγ και 32Α του Ν. 4412/16 της Ανάθεσης για τις «Υπηρεσίες Συντήρησης και Τεχνικής Υποστήριξης του Συστήματος Parking της Δημοτικής Αγοράς Καβάλας έτους 2024».
  9. Έγκριση πρακτικού #1/10-04-2024 περί αποσφράγισης των προσφορών και ελέγχου προσκόμισης των εγγυητικών συμμετοχής του Ανοικτού Διεθνούς Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού άνω των ορίων για την προμήθεια με τίτλο «Προμήθεια Ειδών Ατομικής Προστασίας» για τις ανάγκες του προσωπικού του Δήμου Καβάλας, διάρκειας δεκατριών (13) μηνών.
  10. Ορισμός μελών επιτροπών διενέργειας – αξιολόγησης  σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 72 του Ν.3852/2010 και τις τροποποιήσεις αυτού.
  11. Γνωμοδότηση για τροποποίηση του Γ.Π.Σ. όσον αφορά το Παληό Σανατόριο και το ακίνητο της πρώην ορθοπεδικής κλινικής Καβάλας.
  12. 2η Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Καβάλας έτους 2024.
  13. Έγκριση Πρακτικού ΙΙ για την κατακύρωση της σύμβασης του έργου «Αποκαταστάσεις σε Αυλές Σχολείων».
  14. Έγκριση του Πρακτικού ΙΑ του διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου εκπόνησης της μελέτης «Τοπικό Χωρικό Σχέδιο Δήμου Καβάλας».
  15. Έγκριση του 3ου ΑΠΕ του έργου: «Παρεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης σχολικού συγκροτήματος Περιγιαλίου Δήμου Καβάλας».
  16. Χορήγηση οριακής παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Εγκατάσταση παραγωγής εδαφοβελτιωτικού από πράσινα απόβλητα στις Κρηνίδες Καβάλας». (MIS 5037854).
  17. Έγκριση κίνησης οχήματος του Δήμου εκτός έδρας στον Τόπειρο Ξάνθης για τον 5ο/2024.
  18. Έγκριση, διοργάνωσης και συμμετοχής του Δήμου Καβάλας σε πολιτιστικές και ενημερωτικές εκδηλώσεις και εξειδίκευση της αντίστοιχης πίστωσης.
  19. Εισήγηση επί αιτήματος συμβιβαστικής επίλυσης διαφοράς επί της από 20-3-2024 (αριθμ. εκθ. Καταθ. ΑΓ25/20-3-2024) αγωγής της ετερόρρυθμης εταιρείας με την επωνυμία «ΦΙΛΟΓΛΟΥ Χ. ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε. – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ» κατά του Δήμου Καβάλας.
  20. Αποδοχή δωρεάς.
  21. Έγκριση μετακίνησης και αποζημίωσης δαπανών μετάβασης του Δημάρχου στην Αθήνα, προκειμένου να επισκεφθεί  την ΕΤΑΔ, το Πράσινο Ταμείο, τα Υπουργεία Πολιτισμού και Αθλητισμού για υποθέσεις του Δήμου Καβάλας, για το χρονικό διάστημα  από 12 έως 21-04-2024.
  22. Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου Καβάλας και ΔΙ.Α.Α.ΜΑ.Θ.Α.Α.Ε. «Λειτουργική αναβάθμιση συστήματος συλλογικής εναλλακτικής διαχείρισης συσκευασιών ή και άλλων προϊόντων και βελτίωση μεθοδολογίας Διαχείρισής του - Υποστηρικτικές ενέργειες Δήμου Καβάλας» και ορισμός μέλους με τον αναπληρωτή του στην επιτροπή παρακολούθησης.
 
                                                                                                          Ο Πρόεδρος
     της Δημοτικής Επιτροπής
 
 
                                                                                         Ιωάννης Προμούσας
                                                                                         Αντιδήμαρχος Καβάλας
 
 
Ρυθμίσεις Cookies